Triglav povećao dobit za 11 milijuna eura

Bez autora
May 19 2010

Nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav pod vodstvom Boruta Jamnika upoznao se s izvješćem o poslovanju društva u prva tri mjeseca ove godine, koje je ocijenio uspješnim. Dosljednim provođenjem mjera poslovne politike, smirivanjem situacije na financijskim tržištima i jačanjem optimizma na dioničkim tržištima, društvo je uspjelo realizirati 291 posto višu dobit nego u istom razdoblju lani. Dobit prije oporezivanja u navedenom je razdoblju iznosila 14,7 milijuna eura (lani 3,8 milijuna eura). Triglav je ujedno obračunao 212,2 milijuna eura osiguravajućih premija.

Triglav povećao dobit za 11 milijuna euraNadzorni odbor Zavarovalnice Triglav pod vodstvom Boruta Jamnika upoznao se s izvješćem o poslovanju društva u prva tri mjeseca ove godine, koje je ocijenio uspješnim.

’’Dosljednim provođenjem mjera poslovne politike, smirivanjem situacije na financijskim tržištima i jačanjem optimizma na dioničkim tržištima, društvo je uspjelo realizirati 291 posto višu dobit nego u istom razdoblju lani’’, poručeno je iz osiguravajućeg društva.

Dobit prije oporezivanja u navedenom je razdoblju iznosila 14,7 milijuna eura (lani 3,8 milijuna eura). Triglav je ujedno obračunao 212,2 milijuna eura osiguravajućih premija.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik